Alumni bijeenkomst 'Voetbal & Recht' | vrijdag 11 mei 2012

Op 8 juni a.s. rolt de eerste bal in het Europees Kampioenschap voetbal dat dit jaar plaatsvindt in Polen en Oekraïne.

Als op 1 juli de kampioen bekend is (wordt het inderdaad Duitsland of Spanje, of toch Oranje?), barst de transfermarkt weer open met juridisch getrouwtrek om die veelscorende spits en die onpasseerbare keeper.

Vrijdag 11 mei leek ons dus hÉt moment voor een bijeenkomst over Voetbal en Recht, speciaal voor alumni en excellente huidige studenten.

U bent van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen en van de gelegenheid te profiteren om oud-studiegenoten te spreken Én huidige studenten te ontmoeten. Toppers van toen en toppers van nu! En dat op een praktisch tijdstip, vrijdag vanaf 16.00 uur, in de Forumzaal in het M-gebouw op onze campus.

Meld u aan op de webpagina.

Sprekers deze namiddag zijn de oud-doelman Hans van Breukelen, die met Oranje in 1988 het Europees kampioenschap veroverde en Joris van Benthem, hoofd juridische zaken van Feyenoord en alumnus van onze faculteit. Daarnaast spreken EUR-hoogleraar Sport & Recht Rob Siekmann en voetbalfotograaf Hans van der Meer. Met passie zullen zij vertellen over onder meer bekende voetbaltransfers, juridische voetangels, voetbal als kunst en over "doorzetten bij moeilijkheden".

De bijeenkomst wordt feestelijk afgesloten met een informele borrel, opgeluisterd door jazz muziek.

Share |