Home   news

"Gewapende beveiligers aan boord van Nederlandse schepen?"

Met als titel "Gewapende beveiligers aan boord van Nederlandse schepen?" verzorgden de hoogleraren Paul Mevis en Frank Smeele op vrijdag 16 maart de 8e Academische Winterlezing 2012.
Naast alumni van de Kring van Juristen en collega's van onze Erasmus Universiteit waren er veel gasten van buiten de universitaire wereld, uit de juridische wereld, de politiek en de scheepvaart.
Uit de grote opkomst van 180 deelnemers bleek de actualiteit en het grote belang van het thema dat werd besproken.
Traditioneel werd de middag afgesloten met een borrel waar enthousiast werd nagepraat. Een ieder was hier in de gelegenheid contacten aan te halen of nieuwe contacten te leggen. Gesproken kan worden van een bijzonder geslaagde Winterlezing. Degenen die de Winterlezing gemist hebben, kunnen binnenkort de lezingen nalezen in een bundel.

Meer foto"s vindt u hier: