Home   news

In Memoriam Hugo de Ruiter

Op vrijdag 11 mei j.l. kregen wij het verschrikkelijke bericht dat Hugo de Ruiter, student in het mr.drs.-programma voor economie en rechten, op donderdag 10 mei bij een verkeersongeval om het leven is gekomen. Hugo was 23 jaar. Hij was een gemotiveerde, gedreven en zeer aimabele student uit het mr.drs.-programma. Hij was sociaal en betrokken, hetgeen onder meer bleek tijdens zijn voorzitterschap van In Duplo, de studievereniging van mr.drs.-studenten.
Hugo heeft tijdens zijn voorzitterschap veel goede ideeën voor het programma ontwikkeld en tot uitvoer gebracht, en hij heeft tot in de Tweede Kamer de belangen van mr.drs.-studenten behartigd. Hij was dus niet alleen met zijn eigen studie bezig, maar ook met het helpen van zijn medestudenten. Hij was lid van R.S.V. Sanctus Laurentius en heeft, naast zijn studies economie en rechten en nevenactiviteiten, een grote rol gespeeld bij het opzetten van een eigen bedrijf. Het overlijden van Hugo is een grote schok voor de ESE en de ESL, het mr.drs.-programma en de EUR. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe bij het dragen van dit verlies.

Namens de ESE en de ESL,
Louis Visscher, coördinator mr.drs.-programma

Prof. Maarten Kroeze, decaan Erasmus School of Law
Prof. Philip Hans Franses, decaan Erasmus School of Economics