Speciale voorzieningen voor studenten met een functiebeperking

Als je een (tijdelijke) functiebeperking hebt, ondersteunt Erasmus School of Law je graag met speciale tentamenvoorzieningen.
Voor de duur van je (tijdelijke) functiebeperking kun je gebruik maken van de volgende bijzondere tentamenfaciliteiten:

• Extra tentamentijd (30 minuten per schriftelijk tentamen)
  • Gebruik van een pc
  • Tentamenopgaven op A3 formaat
  • Aparte tentamenruimte

Om van (een van) deze faciliteiten gebruik te kunnen maken moet je:

1. een afspraak maken met een van de studieadviseurs,
  2. nadat je met een van de studieadviseurs hebt gesproken, richt je een verzoek aan de examencommissie van Erasmus School of Law.

Denk eraan dat je een recente medische verklaring van een arts of behandelaar meestuurt bij je verzoek aan de examencommissie. In geval van dyslexie moet je een recent rapport (niet ouder dan vijf jaar) van een erkend deskundige meesturen.

Het verzoek aan de examencommissie moet ruim op tijd ingediend worden, in geval van een plotseling beperkende blessure (bijvoorbeeld een gebroken pols) zo spoedig mogelijk. Binnen vier weken na ontvangst van je verzoek kun je een antwoord verwachten van de examencommissie.

In het M-gebouw bevindt zich een aparte tentamenruimte, in deze ruimte gelden andere regels, zo kun je geen gebruik maken van een laptop.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met studieadviseur de heer drs. H.C. van Meijgaarden of een van de andere studieadviseurs.

De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt ook onderwijs- en overige voorzieningen aan om je te ondersteunen tijdens je studie.