ESL series

Erasmus Law Lectures
De reeks Erasmus Law Lectures bevat beknopte wetenschappelijke publicaties, zoals oraties, lezingen en afscheidsredes, die vallen binnen de thema’s van een van de onderzoeksprogramma’s. In deze reeks zijn bij BjU de volgende titels verschenen: Erasmus Law Lectures.Wilt u uw publicatie uitbrengen in deze reeks? Klik dan hier voor meer informatie. 

Erasmus-Hofstra Law Lectures
The Erasmus-Law Lectures is een subserie van de Erasmus Law Lectures. In deze serie worden lezingen uitgebracht in het kader van het samenwerkingsverband EUR en Hofstra University, Long Island (New York). In deze reeks zijn bij BjU de volgende titels verschenen: Erasmus-Hofstra Lectures.

RIPL-reeks
De RIPL-reeks is een initiatief van het Rotterdam Institute of Private Law en bevat wetenschappelijke publicaties die vallen binnen de thema’s van de onderzoeksprogramma’s van het instituut. In deze reeks zijn de volgende titels verschenen: RIPL-reeks.

Jonge-meesters-reeks
De winnende scriptie van Erasmus School of Law wordt jaarlijks uitgegeven door BjU in de Jonge-meesters-reeks. In deze reeks zijn de volgende titels verschenen: Jonge-meesters-reeks.

SI-EUR-reeks
De SI-EUR reeks heeft gelopen van 1994 tot en met 2005, hierin zijn de volgende titels verschenen: SI-EUR reeks algemeen / SI-EUR reeks proefschriften