Contact & aanmelden

Wil je het recht leren kennen, maar ook je eigen talenten en interesses ontdekken? Beschik je over de Rotterdamse ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit? Dan is het Erasmus Honours Law College iets voor jou.

Make it happen, vul het aanmeldingsformulier in en verstuur deze naar honours@remove-this.law.eur.nl. Na beoordeling van je sollicitatie volgt een gesprek en een schrijfopdracht. Aan de hand daarvan krijg je te horen of je wordt toegelaten tot het Erasmus Honours Law College.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.


Aanmelding collegejaar 2016-2017

Heb jij voor Inleiding tot de Rechtswetenschap en Inleiding Privaatrecht een 7 of hoger gescoord? Dan kun jij je tot 7 december 2016 aanmelden voor het Erasmus Honours Law College via deze website. Het selectiegesprek en de schrijfopdracht vinden plaats in de week van 12 december 2016 en jij hoort uiterlijk 23 december 2016 of je bent toegelaten tot het programma.

Aanmelding collegejaar 2017-2018

Wil jij in september 2017 starten met de opleiding Rechtsgeleerdheid? Dan kun jij je vanaf maart 2017 tot en met juni 2017 aanmelden voor het Erasmus Honours Law College via deze website. Over het vervolg van de selectieprocedure ontvang jij te zijner tijd meer informatie.

Heb je nog vragen over de procedure of het programma? Neem dan contact op met Peggy Tchai via honours@remove-this.law.eur.nl.