Aanmelden

Wil jij Criminologie studeren in Rotterdam?

Schrijf je dan op tijd in! De Erasmus School of Law selecteert al haar 135 eerstejaarsstudenten zelf. Meld je vóór 15 januari 2018 aan voor de decentrale selectie

Decentrale selectie

De 135 studieplaatsen worden toegewezen door middel van decentrale selectie. De selectie zal worden gemaakt op basis van 2 criteria:

- je gemiddelde cijfer bij het overgangsrapport van 5 naar 6 vwo (bij studenten die in willen stromen op basis van een hbo-propedeuse wordt er gekeken naar de eindexamenlijst van 5 havo). Ben je reeds in het bezit van een vwo-diploma of een hbo-propedeuse? Dan wordt er gekeken naar je gemiddelde eindcijfer.

- een motivatiebrief, deze zal door alle kandidaten moeten worden geschreven. De eisen aan de motivatiebrief worden na sluiting van de aanmeldperiode (15 januari 2017) aan de kandidaten bekend gemaakt.

Aanmelden

Meedoen met de decentrale selectie? Meld je dan uiterlijk 15 januari 2018 aan via www.eur.nl/studielink.

Aanmelden voor collegejaar 2018/2019 is mogelijk van 1 oktober 2017 tot 15 januari 2018.

Op 15 april 2018 wordt de uitslag van de decentrale selectie bekend gemaakt. Als je op basis van deze selectie een plaatsingsbewijs hebt ontvangen, heb je twee weken de tijd om deze te accepteren. Na deze twee weken vervalt het plaatsingsbewijs.