Toelating

vwo-profielen

Je kunt met alle profielen instromen.

hbo-propedeuse of hbo-einddiploma

Je wordt ook toegelaten met een hbo-propedeuse- of hbo-einddiploma van een erkende hbo-instelling.

Als je je aanmeldt op basis van een door jou behaalde propedeuse van een hbo-opleiding moet je deze vóór 31 augustus 2018 hebben afgerond. Echter, de aanmelding in Studielink dient in deze situatie te allen tijde voor 1 mei plaats te vinden.

Als je jouw propedeusediploma voor deze datum nog niet in je bezit hebt, dan kan je ook een verklaring van jouw hogeschool of een cijferlijst waaruit blijkt dat je alle 60 studiepunten behaald hebt, opsturen. Deze verklaring of cijferlijst dient wel ondertekend te zijn door de onderwijsinstelling waar je jouw propedeuse hebt behaald!

Een scan van jouw propedeusediploma/verklaring/cijferlijst stuur je naar het Centraal Bureau Inschrijvingen via cbi@remove-this.oos.eur.nl.


Colloquium doctum

Ben je 21 jaar of ouder en beschik je niet over de vereiste vooropleiding?

In bepaalde gevallen kan je dan toch worden toegelaten tot de bacheloropleiding Criminologie. Daarvoor moet je deelnemen aan een toelatingsonderzoek (colloquium doctum) om aan te tonen dat je geschikt bent voor het volgen van één van de opleidingen.

Meer informatie over het colloquium doctum.


Buitenlands diploma

Wanneer je een buitenlandse vooropleiding met succes hebt afgerond, neem dan tijdig contact op met het Admissions Office van de universiteit.

Telefoon (010) 408 17 86.

E-mail admissions.office@remove-this.oos.eur.nl


Studiekeuzecheck

Nadat je je hebt aangemeld voor een bacheloropleiding aan Erasmus School Law ontvang je per e-mail een vragenlijst (studiekeuzecheck). De vragenlijst helpt je om te kijken of je een studie hebt gekozen die aansluit bij jouw interesses, capaciteiten en verwachtingen. Na het invullen van deze vragenlijst, ontvang je geen feedback. Echter verschaffen jouw antwoorden ons wel een beter inzicht in hoe jij tot je studiekeuze bent gekomen.