Aanmelding

Inschrijven vóór 1 mei

Als je in september met het Mr. Drs.-programma wilt beginnen, moet je je vóór 1 mei inschrijven. Je hebt dan recht op toelating en op studiekeuzeactiviteiten. Na 1 mei vervalt dit recht. Dit is een landelijke maatregel.

Hier vind je meer informatie over het inschrijven vóór 1 mei.

 

Aanmelden en inschrijven

Voor toelating tot het programma moet je voldoen aan de toelatingseisen van de opleidingen Economie & Bedrijfseconomie en Rechtsgeleerdheid/Fiscaal Recht.

Een volledige inschrijving voor het mr.drs.-programma bestaat uit twee onderdelen:

  1. Stuur een brief of e-mail aan de heer mr.drs. L.T. Visscher (coördinator van het mr.drs.-programma) waarin je aangeeft dat je het programma wilt gaan volgen. E-mail: visscher@remove-this.law.eur.nl.
  2. Schrijf je in voor de opleiding via StudieLink. Je bereikt StudieLink via www.eur.nl/studielink.
  • Log in met je DigiD gegevens.
  • Klik op ‘nieuwe inschrijving toevoegen’. Schrijf je eerst in voor de opleiding Economie & Bedrijfseconomie en rond deze inschrijving af.
  • Ga dan terug naar de startpagina van StudieLink en kies weer voor ‘nieuwe inschrijving toevoegen’. Nu schrijf je je ook voor Rechtsgeleerdheid/Fiscaal Recht in.
  • Je hoeft geen van beide studies als hoofdstudie aan te merken, maar het is niet erg als je dit wel doet.

Let op!

Dit is slechts een voorlopige aanmelding. Je aanmelding wordt definitief als je je vwo-cijferlijst opstuurt, waaruit moet blijken dat je aan de 7.0-norm voldoet.