Testimonials mr.drs.-programma

Linda Kamperman

"Een studiekeuze maken is erg lastig en dat vond ik ook. Vlak na de uitslag van mijn eindexamen wist ik pas echt wat ik wilde gaan studeren. Gelukkig ben ik nog steeds erg blij met mijn keuze. Het mr.drs.-programma is onderscheidend en je leert vanuit verschillende dimensies naar problemen kijken. Dit maakt de studie erg interessant! De beide studies houden elkaar daarnaast mooi in evenwicht. Waar economie erg modelmatig is, richt het recht zich meer op de praktijk.

Voor mr.drs.-studenten is er bovendien een speciale studievereniging, InDuplo. Dit jaar ben ik lid geworden van de activiteitencommissie en organiseer ik samen met mijn commissiegenoten diverse formele en informele activiteiten voor de mr.drs.-studenten. Door middel van onder andere formele bedrijfsbezoeken wordt er een link gelegd van je studie naar de praktijk. De meer informele activiteiten, zoals het jaarlijks pooltoernooi, snowboarden en de borrels, bieden mooie gelegenheden om je medestudenten beter te leren kennen.

Naast alle studiegerelateerde bezigheden blijft er nog genoeg tijd over voor andere dingen. Dit jaar ben ik begonnen met roeien bij de studenten roeivereniging Skadi, wat een mooie combinatie biedt van sporten en gezelligheid. Heel fijn om na een dagje op de universiteit doorgebracht te hebben even het water op te kunnen. Rotterdam biedt een hoop mogelijkheden voor studenten en dat maakt dat je hier een toptijd kunt hebben!"