Studievoorlichting

Krijg een goede indruk en maak een verstandige keuze!

Erasmus School of Law biedt je academische bacheloropleidingen aan binnen een internationaal georiënteerde universiteit. Maak kennis met Erasmus School of Law en de verschillende bacheloropleidingen via diverse vormen van studievoorlichting.


Voorlichtingsactiviteiten

Bachelor Open Dagen
Wil je kennismaken met de bacheloropleidingen van Erasmus School of Law? Wil je weten hoe het voelt om in collegebanken te zitten en wil je weten wat Erasmus School of Law studenten te bieden heeft? Bezoek dan de Bachelor Open Dag!

Op de Bachelor Open Dag kun je presentaties over al onze bacheloropleidingen bijwonen. Daarnaast staan er studievoorlichters voor je klaar om je vragen over de bacheloropleiding van je keuze te beantwoorden. Ook kun je onder leiding van een gids Rotterdam verkennen.

Hier vind je meer informatie over de Bachelor Open Dag.

Meeloopdagen
Wil je meer weten over de bacheloropleidingen aan Erasmus School of Law? Bezoek dan een meeloopdag en voel je één dag student!

Tijdens een meeloopdag loop je mee met een studentvoorlichter van de bacheloropleiding van je keuze. De studentvoorlichter neemt je mee naar een college, geeft je een rondleiding over de campus en beantwoordt je vragen over de bacheloropleiding.

Meld je hier aan voor een meeloopdag.

Deeltijd Voorlichtingsbijeenkomsten
Denkt u erover om een deeltijdstudie Rechtsgeleerdheid of Fiscaal Recht te gaan volgen?

Kom dan beslist naar een van de informatieavonden en maak kennis met docenten, studenten en studieadviseurs en laat u informeren over de mogelijkheden. Komend studiejaar is er nog een informatieavond op donderdag 6 april 2017 van 19.30 tot 21.00 uur.

Meer informatie en aanmelden.


Pre Academic Programme

augustus 2017
Ben jij klaar voor een vliegende start?

  • Vergroot je kans op succes
  • Leer hoe je kunt presteren
  • Start goed voorbereid aan je studie

Wil jij met succes studeren aan de Erasmus School of Law?

Met je diploma op zak start je een nieuwe fase van je leven. De overstap van de middelbare school naar de universiteit is voor veel eerstejaars een flinke stap. Als daadkrachtige aanstaand student wil jij ongetwijfeld alle kansen benutten tijdens je studententijd. Daarom organiseert de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) het Pre Academic Programme met als thema “Master your Future”. Tijdens deze vierdaagse inspirerende training voorafgaand aan het collegejaar leer je alles om goed voorbereid aan je studie te starten. De Erasmus Universiteit helpt jou daar graag bij. 

Hier vind je meer informatie over het Pre Academic Programme.