Parttime master Commercieel Privaatrecht

Behaal uw meestertitel naast uw baan


Op maat gesneden parttime masterprogramma van 1,5 jaar

Voor u als ambitieuze professional biedt ESL Executive Education de parttime master Commercieel Privaatrecht aan. Deze opleiding biedt u de uitgelezen kans kennis en verdieping op academisch niveau op te doen én de meester in de rechten/LL.M. titel in ongeveer 1,5 jaar te behalen.

Op dit moment is de part time master Commercieel Privaatrecht de enige juridische parttime masteropleiding in Nederland met een op maat gesneden programma voor werkenden. U maakt deel uit van een groep gelijkgestemden afkomstig uit uiteenlopende organisaties. De facilitering is optimaal. De bijeenkomsten vinden plaats op een vast tijdstip, maandag van 16.00 – 20.00 uur. Zo is de studie goed te combineren met een baan. 

Voor wie?
Bent u toe aan een volgende stap in uw carrière? Hebt u behoefte aan verbreding en verdieping van juridische kennis? Denkt u aan het ontwikkelen van uw juridische vaardigheden? Hebt u drie jaar relevante werkervaring? En minimaal een afgeronde HBO opleiding? Dan is dit de opleiding die u naast uw baan kunt starten.

Kijk hier of u aan de selectiecriteria voldoet

Accreditatie
De master is officieel geaccrediteerd bij de NVAO (Nederlands Vlaamse Accreditatie-Organisatie). De master zal vanaf april 2018 starten en het voorbereidingsprogramma vanaf december 2017.

Civiel Effect
De parttime master Commercieel Privaatrecht is een op maat gesneden opleiding voor bedrijfsjuristen. De opleiding verleent geen civiel effect, dat van belang is als u een zogenaamd togaberoep als advocaat, rechter of officier van justitie ambieert. Met uitzondering van deelnemers met een reeds in bezit zijnde wo-bachelor Rechtsgeleerdheid.