Werken en studeren

Waardevolle investering
Studeren naast uw werk vraagt om extra planning en focus. Studeren naast uw baan is een bewuste keuze. Het is een waardevolle investering in kennis en carrière. De master opleiding duurt ongeveer 1,5 jaar. Het vraagt ongeveer 20 uur studie per week waarvan 16 uur zelfstudie. Wij hebben ervaring met studenten die studeren naast hun baan en weten wat nodig is om succesvol de eindstreep te halen.

U gaat als werkende professional een intensieve periode in en daarbij kunnen wij u helpen. Naast goede afspraken met uw werkgever is het ook van belang uw thuissituatie en uw sociale omgeving te betrekken bij de planning. Ook is het belangrijk goed de opties te bestuderen om de studie te bekostigen. Ook daar kunnen we u bij helpen. 

Hieronder treft u een aantal tips:
•    Neem deel aan de Informatieavond. Ook andere belangstellenden zoals uw partner en werkgever zijn daarbij uitgenodigd.
•    Bespreek de financiën met uw werkgever, partner en de opties voor belastingaftrek of verrekening met salaris. Vraag de white paper aan ‘Wat kost studeren nu echt?’.
•    Maak thuis afspraken over de studiebelasting en taakverdeling zowel binnen als buiten het gezin. Veel deelnemers plannen vaste momenten in om iets leuks met elkaar te doen.
•    Creëer een structuur die passend is voor u en uw gezin. Studeert u graag in de ochtend, de middag of de avond?  
•    Maak afspraken met uw werkgever over de financiën, collegedagen en tijdsbesteding. Vraag de white paper aan ‘Hoe overtuig ik mijn werkgever’.
•    Of vraag de white paper 'Hoe neem ik een weloverwogen besluit?' aan.
•    Wilt u deze master gaan volgen, maar heeft u geen recht meer op reguliere studiefinanciering? Vanaf het studiejaar 2017-2018 kunt u onder bepaalde voorwaarden toch geld lenen om het collegegeld of lesgeld te betalen. Dit wordt het Leven Lang Leren Krediet genoemd (LLLK). Klik hier voor meer informatie.

Bij de inrichting van het programma is rekening gehouden met uw situatie. De bereikbaarheid van de campus is uitstekend, parkeren is gratis voor deelnemers.


Aanvragen white papers

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Ik wil graag de volgende white paper(s) ontvangen: * Wat kost studeren nu echt?
Hoe overtuig ik mijn werkgever?
Hoe neem ik een weloverwogen besluit?