Uniek programma

Op maat gesneden
Met de parttime master Commercieel Privaatrecht heeft de faculteit gekozen voor een interactief onderwijsmodel, met veel individuele aandacht voor de deelnemer en een op maat gesneden deeltijd programma passend voor professionals met een drukke werkweek. Erasmus School of Law biedt een academische vorming op hoog niveau voor ambitieuze denkers en doeners.

Intensieve samenwerking
In een selecte groep van maximaal 25 deelnemers zullen de bijeenkomsten interactief zijn met ruimte voor aangedragen zaken uit de praktijk. De hechte samenwerking in de groep levert een nieuw en aantrekkelijk netwerk op van waarde voor werk en privéleven.

Begeleiding met hart en ziel
De deelnemers worden begeleid door hoogleraren en uitstekende docenten, die zich met hart en ziel voor hen inzetten en naast de directe interactie op maandag ook online beschikbaar zijn. Een toegewijde programmamanager, geavanceerde ICT-middelen en een moderne campus met alle benodigde faciliteiten staan ter beschikking. Het programma volgt een heldere en logische indeling. 

Accreditatie
De master is officieel geaccrediteerd bij de NVAO (Nederlands Vlaamse Accreditatie-Organisatie). De master zal vanaf april 2018 starten en het voorbereidingsprogramma vanaf december 2017.

 

Civiel Effect
De parttime master Commercieel Privaatrecht is een op maat gesneden opleiding voor bedrijfsjuristen. De opleiding verleent geen civiel effect, dat van belang is als u een zogenaamd togaberoep als advocaat, rechter of officier van justitie ambieert. Met uitzondering van deelnemers met een reeds in bezit zijnde wo-bachelor Rechtsgeleerdheid.