Samenstelling

Programma

Colleges vinden plaats op maandag van 16.00 uur tot 20.00 uur, inclusief diner volgens het zogeheten spitsuurmodel waardoor u filevrij de campus kunt bereiken en verlaten. 

Het programma kent een logische opbouw gemodelleerd naar de levensloop van een onderneming. U leert alle juridische aspecten die een onderneming of organisatie tegen komt, vanaf het aangaan van een transactie tot de aansprakelijkstelling bij een geschil. In ongeveer anderhalf jaar tijd behaalt u de Master titel Mr/LL.M. 

Leerdoelen
Na voltooiing van de parttime master Commercieel Privaatrecht:

  • Hebt u diepgaande kennis verworven op het terrein van Commercieel Privaatrecht. Mastervakken: Transacties, Financiering en Zekerheden, Onderneming, Organisatie en Risico’s, Arbeid en onderneming en Aansprakelijkheid en verzekering.
  • Bent u in staat complexe juridische vraagstukken op te lossen.
  • Beschikt u over de benodigde vaardigheden.
  • Hebt u een kritische en academische houding ontwikkeld.

Toelating
De toelating tot de master of het voorbereidingsprogramma geschiedt op basis van selectie. U dient in het bezit te zijn van minimaal een afgeronde HBO diploma en drie jaar relevante werkervaring. Definitieve toelating zal geschieden zodra de accreditatie van de opleiding is afgegeven. 

Uiterste aanmelddatum is 28 februari 2018.

Meer informatie over toelating en aanmelding vindt u hier.

Introductie
Voorafgaand aan de master wordt u uitgenodigd voor een introductie. Dit betreft een moment waarin u kennis maakt met uw medestudenten, de docenten, het team en de faciliteiten op de campus.