Nieuws master Aansprakelijkheid en Verzekering

Geslaagde start van de master Aansprakelijkheid en Verzekering 2017-2018

Donderdag, 7 september 2017

Op maandag 4 september 2017 is de master Aansprakelijkheid en Verzekering 2017-2018 van start gegaan. Als eerste op de planning stond een rondleiding over de campus, waarbij al met de campus bekende studenten de nieuwe studenten aan Erasmus Universiteit wegwijs hebben gemaakt.

Studenten van de master A&V volgen de laatste masterclass van het collegejaar bij HDI

Vrijdag, 16 juni 2017

Op donderdag 18 mei mochten de studenten van de Master Aansprakelijkheid & Verzekering de laatste masterclass bijwonen bij HDI.

ESL-team is de beste fundraiser tijdens Erasmus Charity Run

Donderdag, 13 april 2017

Het team van de sectie Aansprakelijkheid & Verzekering heeft tijdens de Erasmus Charity Run, onderdeel van de Marathon van Rotterdam, het hoogste bedrag van alle EUR-teams ingezameld. Dat bleek donderdag tijdens een bijeenkomst in café In de Smitse. De meest succesvolle lopers en fundraisers werden daar in het zonnetje gezet.

Verslagen Masterclass Aansprakelijkheid en Verzekering

Dinsdag, 11 april 2017

Dit jaar is voor een aantal bachelorstudenten de Masterclass Aansprakelijkheid en Verzekering weer van start gegaan. Hieronder leest u de verslagen van twee studenten over hoe zij de masterclasses hebben ervaren.

Twee masters krijgen wederom predicaat 'topopleiding'

Dinsdag, 28 februari 2017

In lijn met voorgaande jaren zijn zowel de master Arbeidsrecht als de master Aansprakelijkheid en Verzekering door de Keuzegids Masters 2017 bekroond met het prestigieuze predicaat ‘topopleiding’.