Nieuws master Aansprakelijkheid en Verzekering

Studiereis Londen

Dinsdag, 14 november 2017

Op 1 november 2017 verzamelden de studenten van de master Aansprakelijkheid en Verzekering zich op het vliegveld in Rotterdam voor de driedaagse studiereis naar Londen. Deze studiereis vormde de perfecte gelegenheid om de medestudenten beter te leren kennen.

Bezoek aan Letselschade.com

Woensdag, 8 november 2017

Op dinsdag 24 oktober vond de tweede masterclass van de master Aansprakelijk en verzekering plaats. De studenten mochten kennis maken met de organisatie Letselschade.com. Letselschade.com is een schaderegelingsbureau en behartigt de belangen van slachtoffers en nabestaanden bij een ongeval.

Gronings Letselschadecongres

Maandag, 9 oktober 2017

Op de vroege maandagochtend van 2 oktober vertrokken de studenten van de master Aansprakelijkheid en Verzekering naar de Rijksuniversiteit Groningen om daar het 11ᵉ Gronings Letselschadecongres bij te wonen. Het thema van het congres was: 'Overeenkomsten in letselschadezaken'.

Masterclass Van Traa Advocaten

Maandag, 9 oktober 2017

Op donderdag 28 september werden de studenten van de master Aansprakelijkheid en Verzekering hartelijk verwelkomd bij Van Traa Advocaten. Onder het genot van een kopje koffie en diverse lekkernijen ontvingen de 18 masterstudenten informatie over het kantoor, de rechtsgebieden en de advocaten. Na de interessante presentaties van de advocaten was het tijd voor de lunch. De masterstudenten maakten tijdens de lunch gretig gebruik van de kans om meer te weten te komen over het leven als advocaat.

Geslaagde start van de master Aansprakelijkheid en Verzekering 2017-2018

Donderdag, 7 september 2017

Op maandag 4 september 2017 is de master Aansprakelijkheid en Verzekering 2017-2018 van start gegaan. Als eerste op de planning stond een rondleiding over de campus, waarbij al met de campus bekende studenten de nieuwe studenten aan Erasmus Universiteit wegwijs hebben gemaakt.