Studenten aan het woord

Dela Oudi Ghadim (Alumna - Schadebehandelaar bij Delta Lloyd)

''De master A&V stoomt de studenten in een korte tijd klaar voor de praktijk. Waar de doorsnee masterstudent enige praktijkervaring mist, kan een A&V-student na het afronden van de studie direct aan de slag in de advocatuur of verzekeringswereld. Mijn ervaring is dat een A&V-student een zeer gunstige positie heeft op de arbeidsmarkt: verzekeraars en advocatenkantoren (werkzaam op het gebied van het aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht) zijn veelal bekend met (de kwaliteit van) de master. De master is wel wat intensiever dan andere masters, maar het is een mooie investering voor de toekomst!''

 
 

Tim Schouten (Alumnus - Claims Handler)“De master A&V is een ideale combinatie tussen theorie en praktijk. Als je hart ligt bij het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, dan is A&V de perfecte keuze!”


 
 
 

Quotes

Sven Zoeteman (Alumnus - wetgevingsjurist)
“Met aandacht voor de actualiteit en praktijkervaring binnen een academisch kader, vormt de master A&V dé schakel tussen je universitaire opleiding en een mooie carrière.”
 

Nicolien Verhoeks (Alumna - advocaat) 
“Door de bekendheid van deze master, het kleinschalige onderwijs en de diepgaande juridische inhoud, heb ik mij in de praktijk kunnen onderscheiden!”
 

Emma Krikke (Alumna - advocaat)
Deze master biedt niet alleen een zeer interessant inhoudelijke programma, maar ook een praktische voorbereiding op de praktijk”.
 

Arjan Teeuw (Alumnus - advocaat)
“Aansprakelijkheidsrecht is intellectueel gezien het meest uitdagende rechtsgebied. De verdeling van verantwoordelijkheid voor een complex ongeval ligt nooit voor het oprapen. De master A&V bereid je voor op deze uitdagende praktijk.
 

Jorian van Oel (Alumnus - advocaat)
“Deze master zorgt niet alleen op theoretisch vlak voor een optimale voorbereiding op een carrière na je studie, maar dit geldt ook op het gebied van vaardigheden (denk aan presenteren en in samenwerkingsverband tot oplossingen komen). Ook op praktisch gebied word je goed voorbereid op een carrière na je studie. Je gaat immers twee stages lopen waarin je al kennis maakt met de praktijk. De stages, gastcolleges en borrels zorgen er tot slot ook voor dat je netwerk sterk wordt vergroot, wat een positieve invloed heeft op je baankans na deze master.”
 

Abdi Youssuf (Alumnus - advocaat)
Door de kleinschalige opzet is er alle ruimte om diep in te gaan op de stof. De stages vormen een perfecte springplank voor een carrière in de advocatuur en wetenschap!