Symposium EHLC: 'Out of the Lawbox'

Dinsdag, 18 juli 2017

Op donderdag 6 juli 2017 vond het derde symposium van het Erasmus Honours Law College plaats. De symposiumcommissie, onder leiding van Lotte Bartels, heeft buiten de bekende kaders een interessante avond neergezet met als thema ‘Out of the Lawbox’.

Graduation Ceremony 2017

Dinsdag, 11 juli 2017

The Post-Graduate LL.M. Arbitration and Business Law Class of 2016/2017 have graduated!

Trots op onze faculteit: nieuwe ‘Spotlight-interviews’ online

Donderdag, 6 juli 2017

In de interviewserie ‘Wetenschapper in de Spotlight’ vertellen hoogleraren, PhD’ers, onderzoekers en Universitair (hoofd)docenten van Erasmus School of Law over hun werk, onderzoek en passie voor het recht, de criminologie of het fiscaal recht. Zo krijgt u een beter beeld van ons wetenschappelijke onderzoek en van onze mensen.

Goedbezochte ESL-zomerborrel

Maandag, 3 juli 2017

Op donderdag 29 juni vond in het Erasmus Paviljoen de jaarlijkse zomerborrel van Erasmus School of Law plaats. Een grote groep ESL-medewerkers was daar bijeengekomen om samen terug te kijken op weer een bijzonder jaar.

Hoogleraar ESL bij diverse media te gast over rechtszaak tegen Shell

Donderdag, 29 juni 2017

Prof. mr. Liesbeth Enneking, bekleder van de bijzondere leerstoel Legal Aspects of International Corporate Social Responsibility aan Erasmus School of Law, was vandaag bij diverse media te gast om commentaar te geven op een bijzondere rechtszaak.

Vrijdag, 29 september 2017, 11:30

PhD Defence Bo Yuan

Foreign-Related Commercial Dispute Resolution in China: A focus on litigation and arbitration

Woensdag, 29 november 2017, 0:00