Trots op onze faculteit: nieuwe ‘Spotlight-interviews’ online

In de interviewserie ‘Wetenschapper in de Spotlight’ vertellen hoogleraren, PhD’ers, onderzoekers en Universitair (hoofd)docenten van Erasmus School of Law over hun werk, onderzoek en passie voor het recht, de criminologie of het fiscaal recht. Zo krijgt u een beter beeld van ons wetenschappelijke onderzoek en van onze mensen.

In de interviewserie ‘Wetenschapper in de Spotlight’ kunt u dit keer meer lezen over de werkzaamheden van prof. mr. dr. Hélene Vletter-van Dort, prof. mr. Harriët Schelhaas en mr. Joost Verbaan. De werkgebieden van deze drie ESL-wetenschappers mogen verschillend zijn, één ding hebben zij in ieder geval gemeen: een gevoel van trots als het om de activiteiten van Erasmus School of Law gaat.

De interviews met prof. Vletter-van Dort, prof. Schelhaas en mr. Verbaan leest u hier.

Publicatiedatum: 6 juli 2017