Academisch leren en netwerken voor de beroepspraktijk

Afgelopen donderdag 6 april ontving Erasmus School of Law voor het vijfde jaar op rij haar partners uit de beroepspraktijk. De aanwezige associates van de masters Aansprakelijkheid & Verzekering, Arbeidsrecht en Toga aan de Maas kregen van docenten van de faculteit updates binnen het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en strafrecht aangeboden.

De tientallen aanwezige juridische professionals konden tijdens het buffet voor aanvang nader kennis met elkaar maken. Vervolgens verzagen Mr. drs. Arnoud Pijls en mr. Erik de Kloe de professionals uit de ondernemingsrechtelijke praktijk van updates over marktmisbruik en het insolventierecht. Mr. dr. Zef Even verzorgde als docent de tweetal sessies met updates en ontwikkelingen uit het arbeidsrecht, terwijl mr. dr. Jolande uit Beijerse en mr. dr. Joost Nan de sessies voor de strafrechtprofessionals voor hun rekening namen.

Het is bijzonder dat meer dan 50 unieke associates uit de beroepspraktijk verbonden zijn aan Erasmus School of Law. De jaarlijkse Academic Learning & Networking bijeenkomst vormt een blijk van waardering voor de inzet van de associates. De bijeenkomst wordt in nauwe samenwerking met Erasmus Academie georganiseerd.

Publicatiedatum: 13 april 2017