ESL-team is de beste fundraiser tijdens Erasmus Charity Run

Het team van de sectie Aansprakelijkheid & Verzekering heeft tijdens de Erasmus Charity Run, onderdeel van de Marathon van Rotterdam, het hoogste bedrag van alle EUR-teams ingezameld. Dat bleek donderdag tijdens een bijeenkomst in café In de Smitse. De meest succesvolle lopers en fundraisers werden daar in het zonnetje gezet.

Marnix Hebly en Henriëtte van Dam-Lely

Het A&V-team, bestaande uit Cas Michiels, Nicolien Verhoeks, Marnix Hebly, Siewert Lindenbergh, Henriëtte van Dam-Lely, Wieke Stolwijk, Lisa Lapre, Jody Pieters, Vincent Christiaan Hofman, Josefien Gunnink, Irina Ghazarian, Maikel Samsom en Jaily Duarte, haalde in totaal € 637,- aan sponsorgelden op.

Tijdens de Erasmus Charity Run van dit jaar zamelden medewerkers, studenten en alumni van de Erasmus Universiteit Rotterdam een totaalbedrag van € 31.171 (inclusief een donatie van € 15.000,- van de Raad van Bestuur) in. Dit geld is bedoeld voor de Erasmus Education Fund, een fonds dat studiebeurzen beschikbaar stelt voor getalenteerde jongeren in een achterstandssituatie. Met zo’n 500 lopers (een record voor de universiteit) vormde het team van de Erasmus Charity Run de grootste deelnemersgroep van deze editie van de Marathon van Rotterdam.

Publicatiedatum: 13 april 2017