Zoeken

Nieuws


Prof. dr. Amtenbrink bij RTL Z over Brexit

Woensdag, 29 maart 2017

Prof. dr. Fabian Amtenbrink, vicedecaan van Erasmus School of Law, was vanmiddag telefonisch te gast tijdens de uitzending van RTL Z. Onderwerp van gesprek was de Brexit, de uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dinsdagavond zette de Britse premier Theresa May haar handtekening onder de brief waarin haar land aangeeft de EU te willen verlaten.

DVDW Scriptieprijs: eervolle vermelding voor ESL-studenten

Vrijdag, 24 maart 2017

De DVDW Scriptieprijs is op donderdag 23 maart 2017 uitgereikt aan student Daniel van Essen (Radboud Universiteit Nijmegen). Hij kreeg de prijs voor zijn scriptie getiteld "Naar arbitrabiliteit van vennootschappelijke besluiten". Twee studenten van ESL kregen een eervolle vermelding.

Criminologen gestart met onderzoeksopdracht Politie & Wetenschap

Vrijdag, 24 maart 2017

Criminologen dr. Gabry Vanderveen en Samira Valkeman MSc (Erasmus School of Law) zijn onlangs begonnen aan de onderzoeksopdracht ‘Politie & Wetenschap: “Een klacht is een gratis advies”’. Dit project werd in het kader van de Call 2016 van het Onderzoeksprogramma Politie en Wetenschap gehonoreerd.

Vaklunch: Board influence from and beyond the boardroom: a provisional explanation

Dinsdag, 21 maart 2017

Dinsdag 21 maart 2017 vond – op initiatief van het IvO Center for Financial Law & Governance en de sectie HOF – een lunchlezing over corporate governance plaats. De volle zaal werd voorgezeten door een charismatische man met een Nieuw-Zeelands accent: Peter Crow.

Mr. dr. drs. Jeroen Temperman in de media over uitspraak HvJ

Woensdag, 15 maart 2017

In de media wordt vandaag de nodige aandacht besteed aan enkele uitspraken van universitair hoofddocent mr. dr. drs. Jeroen Temperman (sectie Internationaal en Europese Unierecht). Temperman gereageerde op het opmerkelijke vonnis van het Europees Hof van Justitie omtrent het dragen van hoofddoekjes op de werkvloer.

Donderdag, 30 maart 2017, 15:30

PhD Defence Min Lin

Vrijdag, 31 maart 2017, 9:30

PhD Defence Maximilian Kerk

Vrijdag, 7 april 2017, 15:00

Masterbuluitreiking Criminologie

Donderdag, 13 april 2017, 14:00

Presteren in de juridische top

Inspirerende sprekers over bezieling in het recht